Skittles o sebi

Sa Skittles OČEKUJ NEOČEKIVANO! Posebno stoga što sa Skittles neočekivano uvijek znači nešto dobro. Ne dobro, najbolje! I baš najbolji prijatelji ti nikada ne dopuste napraviti nešto ludo… Bar ne tada kad si sam… 😉 Ako imaš osjećaj da je život sa Skittles bombonima ludnica, promatraj Skittles prijatelje kada su u društvu svojih najboljih Skittles prijatelja! Razumljivo? Naravno da ne! Ali to je Skittles! Uvijek budi u društvu bar tako dobrih, ljubaznih, susretljivih i… posebnih ljudi, kao što si sam!

 

“Okusi dugu.” “Taste The Rainbow®”

Uživaj u svakom od klasičnih bombona i okusa Skittles®.  Paleta različitih, veličini zagriza prilagođenih žvakaćih bombona s raznobojnim šećernim plaštem Skittles® je Skittles® zanesenjacima dostupan već desetljećima. Danas se dnevno proizvede već više od 200 milijuna Skittles® bombona.

1979.
Skittles® bomboni sa svojom izvornom kombinacijom okusa limuna, limete, grožđa te jagoda i u dugi Skittles® boja preplave SAD. Na početku su Skittles® bomboni uvezeni, a od 1982. proizvedeni u SAD.

1989.
Predstavljene su nove inačice Skittles® bombona, među kojima su Tropical Skittles® (s okusima tropskoga voća, kao što su banana, kivi i mango) te Wild Berry Skittles® s okusima šumskog voća (malina, divlja trešnja i jagoda).

2000.
Skittles® postanu »jaki« kada se pojave tvrdi Sour Skittles® bomboni.

2004.
Vrijedi zagristi u… novu žvakaću gumu Skittles® Bubble Gum s različitim okusima voća.

2005.
Zašto bi u jednoj ljusci morali imati samo jedan voćni okus? Dolazi Skittles® Smoothie Mi – u svakom bombonu po dva voćna okusa.

2006.
Predstavljena je X-treme Fruit Skittles® guma, prva ograničena serija te marke.

2009.
Novi Skittles® Crazy Cores™ nude po dva iznenađujuća voćna okusa u svakom od zalogaja za još više voćnog iskustva žvakanja!

2010.
Predstavljeni su Skittles® Fizzl’d Fruits™, žvakaći bomboni koji u ustima pucketaju i nude osjećaj laganog škakljanja jezika.

2010.
Broj Facebook Skittles® fanova prvi put premašuje broj 10 milijuna.

2011.
Predstavljeni su Skittles® Blenders, žvakaći bomboni s mješavinom voćnih Skittles® okusa.

2012.
Na tržište dolaze Skittles® Riddles, žvakaći bomboni čiji Skittles® okus nije uvijek u skladu s bojom.

2013.
Predstavljeni su Skittles® Darkside™, mješavina žvakaćih bombona tajanstvenih okusa tamnog voća.

2014.
Na tržištu se pojave Skittles® Desserts, ukusna mješanica okusa desertnog voća u obliku žvakaćih poslastica Skittles®.